maanantai 25. syyskuuta 2017

Ihana aurinkoinen syksy

Ihana rentouttava viikonloppu jäi jälleen taakse. Perjantai alkoi lääkäri käynnillä, jossa nyt sitten käytiin selvittämään tätä jatkuvaa flunssa kierrettä. No ei sen enempää uutta tietoa tullut kuin uusi poskiontelon tulehdus sen heilahtelevan kuumeen kaveriksi. Siihen antibiootti ja jos ei auta niin seuraavaksi homman nimi olisikin sitten akupunktio, ainakin lääkärin mielestä.
Lauantai aamupäivä hurahtikin tallilla ratsastelun merkeissä. On se vaan niin rentouttavaa puuhaa istua ison eläimen selässä ja hävittää kaikki häly ympäriltä. Itse saan ratsastuksesta aina ihan uutta puhtia arkeen! Ja pääsin samalla toki testaamaan uuden kypärän. Aina ajatellut, että ihan sama mitä sielä päässä on kunhan suojaa. Mutta nyt ostin ensimmäistä kertaa kypärän (lue. elämäni toinen kypärä), joka istuu täydellisesti päähän ja ero on kyllä huomattava. Suosittelen panostamaan kyllä siihen ratsastuskypärään, jos johonkin meinaa rahaa laittaa heppailussa.
Käytiin myös lauantai illasta pyöräilemässä ja vähän katselemassa maisemia. Käväistiin myös Kämärin luontopolulla, ihan mukava joo.
Sunnuntaina ajeltiinkin Leppävirralle päin orinoron rotkolle. Tosi mukava ja ihan oikeasti luontopolku isolla L'llä. Kumpparit olisi ollut oiva valinta, oli sen verran mömmöinen maasto. Maisemat aivan 10+ ja ilmakin sattui olemaan tosi mahtava. Pieni 7km lenkki siinä sitten käppäiltiin pariin tuntiin ja suunnattiin takaisin kotiin ruuanlaittoon. 
Viikonloppu päättyi mukavasti Rendelin pariin. Ja sen onkin tarina erikseen, ainut mitä itse sanon, että ei kiitos toista kertaa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...