lauantai 25. elokuuta 2018

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanssa pakattiin golf täyteen tavaraa ja lähdettiin liikenteeseen. Ensimmäisenä ajettiin Haaparantaan, jossa oli herralle "pakollinen" pysähdys. Torniossa käytiin sen verran, että vähän otettiin polttoainetta elimistöön ja lähdettiin paahtamaan kohti Rovaniemeä. Sielä napattiin kahvit ja käytiin vähän palloilemassa sielä täällä ja viimeinen matkanosuus siltä päivältä oli kohti Kuusamoa. Meidän oli tarkoitus majoittua teltassa ensimmäinen yö, mutta telttapaikka camping alueella olisi tullut vain vähän edullisemmaksi kuin mökki, joka lopulta päädyttiin väsyneinä ottamaan.
Seuraavana aamuna noustiinkin kukonlaulun aikaan ylös ja lähdettiin koettamaan onnea Pienelle Karhunkierrokselle. Matkallisestihan lenkki ei ollut kuin 12km, mutta nousut, laskut ja paikoittain ehkä hankalahko maasto teki pätkästä yllättävänkin raskaan. Maisemat kyllä oli kierroksella todella uskomattomat, joka teki kaikesta vaivan näöstä sen arvoista.
Kierroksen jälkeen paineltiinkin Kuusamon Tropiikkiin, jossa oltiin seuraava yö. Päästiin ensimmäistä kertaa yhdessä myös nauttimaan kylpylälomasta! Luksusta.














Kotiin mennessä pysähdyttiin Kuusamon Suurpetokeskuksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...