sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Täytetyt kanarullat

Löysin kivan reseptin netistä, jota sitten hieman tuunailin ja totetsinkin sen ihan käyttökelposeksi.

560g kanan rintafilee, maustamaton
1 avokado
1-2 mozzarella lohkoa
kirsikkatomaattia
basmatiriisiä

1) Halkaise rintafileet kahtia niin, että sinulla on kaksi ohutta fileepalasta ja nuiji hieman lihanuijalla molemmin puolin. Muista myös maustaa molemmilta puolilta. Itse käytin suolaa, pippuria ja kana/pihvi maustetta
2) Halkaise avokado, poista kivi ja pilko pieniä lohkoja tai muussaa avokado ikäänkuin quacamoleksi
3) Siivuta mozzarella ohuiksi viipaleiksi
4) Pilko kirsikkatomaatista poikittaissuunnassa pieniä siivuja
5) Ota filee pala ja laita siihen haluamasi miksaus esim. avokado ja mozzarella ja rullaa kana.
6) Asettele vuokaan niin että rulla pysyy kiinni
7) Paista 200 asteisessa uunissa noin 15min ja lisää kanan päälle mozzarellaa ja pidä uunissa vielä, kunnes mozzarella on sulanut.
8) Tarjoile riisin ja kasvisten kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...