maanantai 28. elokuuta 2017

Kanttarellikeitto

1.5-2 ltr kanttarelleja
1 sipuli
50g voita
2-3 rkl vehnäjauhoja
100g koskenlaskija sulatejuustoa
8dl vettä
1dl Flora pekoni&sipuli- ruokakerma
1 nappi Knorr fond du chef beef
1 puntti persilijaa
suolaa ja pippuria maun mukaan


  1. Siivoa ja pilko kanttarelleja ja haihduta niistä nesteet pois pannulla
  2. Kuullota sipuli kattilassa voin kera
  3. Lisää sienet kattilaan
  4. Sekoita vehnäjauho joukkoon
  5. Kaada vesi ja anna veden kiehahtaa ennen kuin lisäät lihaliemi napin, tämän jälkeen anna kiehua noin 5min.
  6. Lisää joukkoon koskenlaskijaa pieninä paloina, jotta sulaa helpommin.
  7. Mausta oman maun mukaan
  8. Sekoita kerma ja anna kiehua vielä n. 5min
  9. Hienonna persilja ja heitä joukkoon.
  10. Päälle voi laittaa makua antamaan kuivattua sipuli rouhetta tai esimerkiksi kuivattua pekonia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...