1 sipuli
50g voita
2-3 rkl vehnäjauhoja
100g koskenlaskija sulatejuustoa
8dl vettä
1dl Flora pekoni&sipuli- ruokakerma
1 nappi Knorr fond du chef beef
1 puntti persilijaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
- Siivoa ja pilko kanttarelleja ja haihduta niistä nesteet pois pannulla
- Kuullota sipuli kattilassa voin kera
- Lisää sienet kattilaan
- Sekoita vehnäjauho joukkoon
- Kaada vesi ja anna veden kiehahtaa ennen kuin lisäät lihaliemi napin, tämän jälkeen anna kiehua noin 5min.
- Lisää joukkoon koskenlaskijaa pieninä paloina, jotta sulaa helpommin.
- Mausta oman maun mukaan
- Sekoita kerma ja anna kiehua vielä n. 5min
- Hienonna persilja ja heitä joukkoon.
- Päälle voi laittaa makua antamaan kuivattua sipuli rouhetta tai esimerkiksi kuivattua pekonia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti