maanantai 28. elokuuta 2017

Nokka kohti uutta

Ja niin on taas vierähtänyt tovi, kun viimeksi olen tänne mitään päivitellyt. Ja paljon on taas tapahtunut, yllättäen.
Eli osoite on muuttunut Varkauteen tässä elokuun aikana ja koulunkin olen jo kerennyt aloittamaan. Muutto oli onneksi yllättävän helppo ja nopea, siis todella nopea. Juvalta Varkauteen muutto hoitui alle kolmeen tuntiin. Mutta on se kyllä aikamoinen homma kantaa painavaa tavaraa kerrostalon kolmanteen kerrokseen. Ja tietenkin hissittömään kerrostaloon onnistuttiin muuttamaan. No onneksi itse ei tarvinnut niitä painavimpia käydä rumuamaan, kun Mika ja kaksi muuttomiestä hoiti sen puolen. Ainut mikä tuotti ongelmia, oli huonekaluliikkeestä ostettu valmiiksi kasattu vaatekaappi, jossa sitten kotiinkuljetus vähän hoitui huonommin. Eli kuljettaja livisti paikalta kun kaappi oli kannettu rappukäytävään, heti ulko-ovesta sisään. No parin puhelun jälkeen kaksi naismyyjää tuli töidensä jälkeen kantamaan sitä syntisen painavaa vaatekaappia. Eli isot pisteet näille ihanille voimanaisille, todellista asiakaspalvelua jos minulta kysytään!
Hyvää vauhtia minusta on muotoutumassa myös media-assistentti! Koulu on siis startannut mukavasti. Ihan järinpaljoa uutta en ole vielä oppinut, enemmänkin vanhan tiedon syventämistä. Syksyllä alkaa myös ensimmäinen työssäoppimisjakso, mikä suoraan sanoen minua jännittää aivan vietävän paljon.
Kuvia uudesta asunnosta voisin koittaa ottaa ja laittaa tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...