maanantai 13. kesäkuuta 2016

Mitä kuuluu - kutä miiluu

Nyt on pahimmat hässäkät tästä ajankohdalta ohi. Pääsykokeet oli ja meni. Niistä muutamalla sanalla voisin kertoa tässä. Eli sanotaan suoraan, että toiset oli ihan ok tuntuiset ja toiset oli todella hankalat. Tietojärjestelmätieteen pääsykokeet oli siis 27.5 Jyväskylässä. Niihin ei ollut ennakko materiaalia vaan se jaettiin kokeen alussa. Siihen oli aikaa tutustua 30min, jonka aikana sai kirjoittaa muistiin panoja aineistosta. Tämän jälkeen nenän eteen jaettiin tehtävät juuri luetusta aineistosta. Joukkoon mahtui muutama palikka testi kuten "Kuinka paljon painaa kaksi tiiltä, kun yksi tiili painaa kilon ja puoli tiiltä?". Tässäkin osa oli helpompia ja osa vaikeampia, mutten pitänyt pääsykokeita mitenkään ylitsepääsemättömän vaikeina.
No sitten 8.6 oli jälleen Jyväskylässä pääsykokeet, tällä kertaa kauppatieteiden. Niihin olin valmistautunut enemmän kuin huolella. Monta tuntia tuli kulutuettua päivässä pääsykoekirjojen edessä ja stressattua itseltä hiukset päästä. Koe itsessään sitten tuntuikin hieman pettymykseltä. Täytyy sanoa, että kun harjoituspääsykokeita teki niin tuntui, että toivoa on. Mutta kun se koe sitten napsahti nokan eteen, ne viimeisetkin toivon kipinät sammui. En kuitenkaan ihan täysin ole luovuttanut, vaikka kokeen jälkeen olikin paska fiilis. Luotin lähinnä vaistoon koetta tehdessä, saa nähdä oliko se virhe vai ei.



Viime lauantaina Savonlinnassa oli näytillä vanhoja autoja kesän avaus tapahtuman yhteydessä. Sanotaanko näin, että vaikken mikään tosiluokan autotietäjä ole, odotin innolla monta päivää pääsenkö näkemään unelma autojani. Sielähän niitä oli. Pari kaunista mustangia pääsin päivän aikana näkemään, mikä oli oikeastaan viikon yksi koho kohdista. 






Lauantai illasta sitten Oliverin johdolla otettiin valokuvia minusta ja Mikasta. Nämä kuvat oli tarkoitus ottaa silloin, kun mentiin kihloihin, mutta kai parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oliverin ottamia kuvia muuten löytää osoitteesta https://www.flickr.com/photos/oliver_max_axel




Huomenna sitten suuntana jälleen Jyväskylä kera Oliverin. Tällä kertaa reissun aiheena selän kontrolli käynti ja sisarusten kesäreissu. Siitä lisää sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...