perjantai 6. toukokuuta 2016

Rush Hour

Hieman on päivittelyt tänne jäänyt vähemmälle kaiken kiireen keskellä. Paljon menee aikaa pääsykokeisiin lukemisessa ja jäljelle jäävän ajan olen pyrkinyt hyödyntämään selälle jotenkin.
Fysioterapiassa käyn edelleen tiukasti. Viime viikon käynnillä sain lisäohjeita, joihin kuuluu mm. lankutus ja jumppapallon kanssa muutama harjoitus. Vielä ei mitään kovin raskaita ja rankkoja treenejä saa vetää, mutta jos kaikki on selässä mennyt niinkuin pitää, niin ensi kuussa aloitan salilla käynnin. Juoksemista olen myös jo kokeillut, ei toki pitkää matkaa, ihan puhutaan pienistä hölkkäys pyrähdyksistä. Kuitenkin nämä pyrähdykset tuntuu huimalle kehitykselle, kun miettii aikaa ennen leikkausta, jolloin ei voinut edes kuvitella juoksemista tai enää edes uintia, joka sekin rasitti selkää hyvin paljon. Uimista en vielä ole kokeillut, mutta tarkoitus olisi lähiviikkoina käydä kokeilemassa. Järveen uskaltaa vasta sitten kun tietää, että se on tarpeeksi lämmintä.
Toukokuun loppupuolella otetaan Savonlinnassa röntgen kuvat ja kesäkuun alussa, kun on pääsykokeet Jyväskylässä, käyn samalla lääkärini luona näyttäytymässä kuvien kera. Silloin arvioidaan, miten luutuminen on lähtenyt käyntiin ja silloin päätetään miten pian pääsen salille ja harrastamaan muita vähän rankempia lajeja kuten ratsastusta. Toki siihen hetkeen voi vierähtää hetki ennenkuin taas pääsen hevosen selkään.


Ostin itselleni uuden objektiivin (Canon EF 40mm f/2.8 STM), jota olen nyt hieman päässyt jo
testailemaan. Aivan ihastuttava pikku putki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...