torstai 21. huhtikuuta 2016

Fysioterapiaa

Maanantaina pääsin vihdoin ja viimein aloittamaan fysioterapian. Oikeastaan odotin jo pitkään, milloin pääsisin käymään sielä. Sain kunnolliset ohjeet, miten voin selkääni alkaa kuntouttamaan. Kyllä nyt kun on noiden ohjeiden mukaan tehnyt sen 3 päivää jo, niin olo on heti paljon virkeämpi ja energisempi. Toki liikkeeni on kaikki lattiatasossa tehtäviä pieniä sarjoja, joilla vahvistetaan korsettia. Mutta sehän tässä oikeastaan onkin tärkeintä saada ensiksi hyvään kuntoon, ennenkuin uskaltaa lähteä kauheasti muuta tekemään. Kävellä onneksi saa (ja pitää) paljon. Odotan vain enemmän sitä aikaa kun saan luvan lähteä hölkkäämään ja myöhemmin siitä juoksemaan.
Tänä kesänä oli tarkoitus olla koko kesä töissä ja säästellä rahaa mukavaan reissuun. Mutta toisin kävi senkin kanssa, kun tämä sairasloma nyt on sinne elokuun loppuun asti. No on ainakin aikaa stressata pääsykoe asioita ihan huolella koko kesä.

1 kommentti:

  1. Minäkin käyn fysioterapiassa. Käynyt olen jo muutamia kertoja. Olen myöskin huomannut kun tehnyt joitakin liikkeitä, niin tulee paljon energisempi olo.

    VastaaPoista

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...