perjantai 1. huhtikuuta 2016

Paluu tulevaisuuteen

Niin vierähti viikko kaupungissa. Oli huojentavaa huomata, että sitä pärjää ihan hyvin itsekkin. Vaikka olihan minulla poikkeuksellisesti ylimääräinen käsipari koko viikon kylässä, nimittäin Mika oli pidemmillä lomilla ja hän oli sitten tosiaan apuna. Joitain asioita ei itse kerta kaikkiaan vielä uskalla tehdä, kuten suuremmat siivoushommat tai painavien asioiden siirtely/nostelu kuuluu näihin. Eli joissain asioissa on hyvä olla joku mukana tai sitten jättää sellaiset asiat tekemättä.

Portaiden kävely ylös ja alas on kyllä tähän asti ollut parasta jumppaa selälle. Edelleen teen päivittäin kerran tai kahdesti leikkauksen jälkeen saamieni ohjeiden mukaan jumppa liikkeitä. Koko ajan huomaa kuinka selkä tuntuu sietävän enemmän ja enemmän noita kyseenomaisia liikkeitä, Toki maltti on edelleen muistettava, ettei tulisi turhia takapakkeja otettu oman intoilun vuoksi. Kuntopyörää kokeilin muutamana päivänä parin minuutin ajan, se on vielä vähän liikaa eli se saa odottaa vielä tovin. Alku viikosta kävin myös kirpputorilla, sokkarilla ja muutamassa rättikaupassa katselemassa. Tuli siinä käveltyä enemmän ja vähemmän sen tunnin verran. Oli loppu päivänä ehkä vähän nuutunut olo, mutta parin ihanan kaverin seura piristi täydellisesti. Ehkä kuumalla pizzallakin oli osuus piristyneeseen oloon.

Myöskin suunnittelin tarkemmin lukusuunnitelmaani pääsykokeisiin, ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa lukeminen aivan tosissaan. Yhden kirjan olen kokonaan jo lukenut läpi ja kaksi olisi vielä jäljellä. Matikan ongelman ratkaisin lähtemällä takaisin koulunpenkille, josta saan sen kunnon avun siihen lukemiseen. Eipähän jää mitään epäselvyyksiä sen asian suhteen. Ilmottauduin myös kauppiksen verkko kurssille, joka vaikuttaa olevan aika hyvä. Sieltä saa sitten lisä apuja entisestään. Toki saa nyt nähdä kuinka tässä tulee käymään, mutta pläänit on jokaista tapahtuma sarjaa varten hiottu jo valmiiksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...