lauantai 19. toukokuuta 2018

uusi koti

Yli vuoden vuoden muovimatto helvetin jälkeen, päästiin muuttamaan vihdoin ja viimein asuntoon, missä on laminaattilattia. Muutenkin asunto sattui olemaan aika helmi, sillä sijainti on parempi kuin aikaisemmin eli olemme nyt lähempänä palveluja ja oma työmatkanikin lyhentyi aavistuksen verran.
Hissittömän kerrostalon kolmannesta kerroksesta muuton tekeminen kolmen ihmisen voimin on yllättävän raskasta. Etenkin kuin itse olen se osapuoli, joka ei niitä kaikkein raskaimpia voi kantaa. Täällä uudessa osoitteessa meillä on onneksi hissi, mutta sellainen kohtuu vanhanaikainen pikkuhissi, jonne ei oikein mahtunut kuin muutama hassu laatikko aina kerralla, joten suuremmat tavarat ne piti tännekin roudata rappuja pitkin. Onneksi täälläkin vain kolmanteen kerrokseen.
Kissa otti muutto hommat yllättävän lungisti ja Mersu olikin meistä se, joka oli kaikkein väsynein.
Muutamat tavarat etsii vielä omaa paikkaansa ja ruokailuryhmäkin on vielä tuloillaan, joten hieman vaiheessa vielä ollaan, mutta kuitenkin jo ollaan ihan hyvin asettauduttu uuteen kotiin. Kuvia ajattelin ottaa, kunhan viimeisetkin tavarat ovat sijoillaan ja saatu vähän siistittyä paikkoja.

P.S Tiskivuorojen jakelukin saatiin loppumaan, kun täältä löytyy astianpesukone! Halleluja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...