torstai 14. heinäkuuta 2016

Kuntokuuri

Tuon edellisen kontrolli käynnin jälkeen pääsin vihdoin ja viimein aloittamaan kuntosalilla käymisen. Hieman jännitti, kun en kuitenkaan 9 kk:een ollut päässyt käymään salilla ja muutenkin olin ollut liikkumatta sen enempää tammikuulta asti.
Voin sanoa, etten ole koskaan kokenut yhtä ristiriitaisia tuntemuksia liikkumisesta kuin sen ensimmäisen salikerran jälkeen. Toisaalta oli ihana nähdä, että pystyn loppujen lopuksi aika moneen asiaan, toisaalta oli kamala nähdä se kunnon rapistuminen. Oksentamisen onnistuin välttämään juuri ja juuri ensimmäisellä kerralla, mutta toinen kerta menikin jo paljon paremmin.
Sali ohjelmani on kaksijakoinen, mutta siinä on myös ns. kolmas osio mukana, jos haluan käydä joskus useamminkin salilla. Mutta pääpaino ohjelmassani on keskikropan tukijalihasten vahvistaminen. Paljon on myös jalkoihin kohdistuvaa liikettä. Käsipäivä löytyy ohjelmastani myös, mutta kerrottakoon ettei se kuulu suosikkeihini toisin kuin jalkapäivä.

Selkä on siis lähtenyt kovaa vauhtia kuntoutumaan. Sairaslomaa olisi vielä kuitenkin heinä-ja elokuu, jonka jälkeen nähtäväksi jää minne nokkani suuntaan. Kuopioon olisi tarkoitus kuitenkin lähteä opiskelemaan avoimeen amk:iin tradenomin opintoja ja samalla sitten päästä työskentelemään. Mutta niinkuin sanottu, niin vielä tässä kerkeää suunnitelmia muuttamaan ainakin pari kertaa ennekuin sairaslomakaan on kerennyt päättyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

tie vie pohjoiseen

Monen monta vuotta olen halunnut lähteä käymään pohjoisessa suomessa. Tänä kesänä tälle haaveelle sattui vihdoin mahdollisuus ja Mikan kanss...